Fårfest i Kil – dagen efter…

Festen fortsatte alltså efter hemkomst från Fårfest i Kil – vi åt fårviolinen, plåtade lite och jag fick stickat klart min käpa med det tottspunna garnet. Lördagen ägnades åt att göra broscher: morsan gjorde en katt och jag en moj till att fästa käpan med. Det hela avslutades med en fotosession utomhus. Nörden har som sagt ingen lag…

 

 

Sjal i tottspunnet garn.

Sjal i tottspunnet garn.

Sjal i tottspunnet garn.

Sjal i tottspunnet garn.

Sjal i tottspunnet garn.

Sjal i tottspunnet garn.

Sjal i tottspunnet garn.

Sjal i tottspunnet garn.

Mammas lammboa.

Mammas lammboa.

Mammas lammboa.

Mammas lammboa.

Jag har blivit gråhårig ...

Jag har blivit gråhårig …

Pappa har blivit ullhårig ...

Pappa har blivit ullhårig …

Fårfiol.

Fårfiol.

Ulldreads. Så kommer jag se ut om 20 år.

Ulldreads. Så kommer jag se ut om 20 år.

Jobba, jobba ...

Jobba, jobba …

Koncentration.

Koncentration.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *