En gång för länge sedan …

… var tanken att jag skulle doktorera. På Chalmers. I psykosocial arbetsmiljö ombord. Så blev det nu inte. Jag hittade precis mitt första och enda konferenspapper, presenterat i Reykjavik i augusti 2013. Det gick skitbra. Jag saknar det akademiska ibland. Min hjärna behöver kreativa, såväl teoretiska som praktiska, utmaningar.

Konferenspappret bygger på det examensarbete jag skrev tillsammans med Eric Ericsson, som kom att bli en mycket kär vän. Fan vad högtidligt det här låter …

Nåväl. Det som jag är mest stolt över, jag kan inte tala för Eric – och som imponerade väldigt på gamlingarna i gemet – var det värderingsdiagram vi tog fram (3.2 Procedure: The valuation of success factors). Så enkelt, och så … bra. Vill man läsa mer utförligt om det, i ett för övrigt trevligt och rekorderligt examensarbete – ja, jag vet att det är mitt eget – så hittar du det här. Det användes faktiskt som ett exempel på ett bra arbete – både för kommande x-jobbsstudenter, examinatorer och handledare.

För övrigt är den svenska titeln bland det fyndigaste jag kommit på i mitt akademiska liv. Bilden på framsidan är Frank W i Flintrännan. Jag seglade matros på FinnClipper mellan Malmö och Trave och ja – där stod hon. Mitt inlägg om det, där och då, finns här i bloggen.

SHIP SHAPE – A WORKING ENVIRONMENT ON BOARD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *