Kommentera mera!

XX° XX,X’ N, XX° XX,X’ N (orkar inte gå 10 meter till bryggan just nu)- Fast i isen utanför Primorsk – Behagligt kallt, lite sol

Ibland blir det galet!

Jag håller på att försöka få ordning på kommentarsfunktionen, med supportens hjälp. Efter ett antal veckor har jag äntligen fått svar och det visar sig att det smugit sig in ett fel i koden. De ber mig rätta detta och talar om att de sedan skall korrigera en del saker i sitt system. Efter några timmar får jag besked att de givit mig fel kod och således måste jag göra om proceduren. Eftersom vi lämnat Gävle och är på väg mot Primorsk vet jag att internet snart kommer sluta fungera. Det beror på att kommande kurs får skorsten att skymma satellitmottagaren, vilket inte finns så mycket att göra något åt. Jag gör ändringarna och uppdaterar fort som tusan. Givetvis glömmer jag i min iver att jag har ett påbörjat inlägg så en del av er har kanske läst ”Allmän info..”

Vad jag tänkte meddela var att kommentarsfunktionen kanske funkar ännu sämre än vanligt under en stund. Jag fick ju fixat så man kan kommentera varje enskilt inlägg och för att inte alla då skulle fastna på förstasidan kopierade och raderade jag dem, för att sedan skriva in dem på nytt. Men sen var det ju tydligen ändå något fel…. Det verkar fortfarande lite knas, vi får se.

Men skriv gärna en kommentar ändå, det är så mycket roligare att veta om/att någon läser. I övrigt svarar jag på e-post så fort jag får möjlighet. Har du mitt mobilnummer går det utmärkt att skicka ett sms om det är något (ännu mer välkommet om det inte finns något annat skäl än att bara höra av sig ;)) – men förvänta dig inget svar. Befinner jag mig på annat nät än det svenska,beror det på rent ekonomiska skäl, troligen inget annat.

Ikväll kan man, om man har (o)tur, skymta mig i publiken till På Spåret. Jag, Tora, Linus och Karin sitter längst upp och nästan längst till vänster.

Jag har ett nytt inlägg på gång. Jag måste bara vila lite först.

På återhörande!
Joanna

2 Comments:

 1. Tjohoo! Nu funkar det äntligen att skriva kommentarer! Jag är en av dem som inte har skrivit, eftersom alla kommentarer verkade hamna på förstasidan…blev så förvirrande.

  Hoppas att du trivs på båten! Verkar som ett ganska hårt liv det där.

  Jag trivs helt OK på Bornholm – det är lite ensamt, men dagarna och veckorna rusar förbi, och jag har just tagit mina första körlektioner i helgen. Körkortet känns nästan inom räckhåll, ett par månader till, så.. Roooligt!
  Hoppas fortfarande på att du får tillfälle att besöka mig här i sommar, det vore LJUVLIGT! Jag vill träffa dig!

  *PUSS*

  Hellö!
  Vettu, vi kommer passera dig! Sätter du på kaffet ?
  Det hade varit mycket trevligt att komma och hälsa på, men i sommar är det nog kört. Nästa praktikperiod är juni–oktober… Men jag kanske kan försöka komma ner innan?
  Vill ju se dig med…
  PÖSS!

 2. Var det ”På spåret”-afton i captains corner i afton? Tror inte det… Skall införskaffa ”majs” åt dig inom kort. Vet du vart det bär hän efter Primorsk? ARA kanske? Hoppas lurarna hinner komma innan jag åker… ser ”lurt” ut. 😀
  Hälsning från ett kallt men Foppa-tokigt Ö-vik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *