nubörjarviom

nubörjarviommenvisst.litesol.gud.jagorkarinte.poppoppoppoppopp. detkanskeordnarsig. snart.fyfan.justdetja.skulleföraöverpengar. suck.hmm.konstigt.daniel. längesen. kaffe. måstekokakaffe.surpiss.detluktadesurpiss. igår. taandrakaffet. m. tänk.tänk.suck. göravad.betala.kaffe.kaffe. kaffe. termos. termos.daniel. konstigt.betyderdetnågot. ochingrid.omingridsäger. kanskebordejag. jagvillinte. villfaninte.detkanskelösersig. mennäringridsäger. då. honsägerinteomhonintemenar. jagvillinte. jagvillverkligeninte. kanksebäst.nä.förfan. detordnarsig.jagfixardet. hoppaav.sluta.sjukskrivamig. förjobbigt. attringa.läkaren.ravi. ravidoktor. menfaningrid. böööö.kaffe.daniel. vadgörhanidag.sålängesen. gilladaniel. kanskeskulleleta.hittahonom.daniel.vitarnyatag.sahan.drömmen.nubörjarviom.
nukörvifrånbörjan.kaffe.betala.träffadom.ikväll.fem.packabeställning.matte.kaffe.detkommergå. jagorkar.danielsaju.nubörjarviom.solenskiner.fårskippalunch.måstepacka.träffadom. fem. knäckebröd. detfinnsknäckebröd.ringasussie.måste.skitiravi.jagblirbra.jagvillblibra.
snart.nubörjarviom.sahan.daniel.gilladaniel.betala.kaffe.packabeställning.snartslut.måstefixa.
måstegåupp.drickkaffet.uppdatera.måstegåupp.villgå.intebuss..måsteupp.måste.nu.fixa.måste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *