Julipojkar!

Ja. För att inte ta ut glädjen i förskott, och som nån slags låtsad empati/censur för de som inte vill se snoppar, så lägger den i slutet av inlägget. Således behöver du som är pryd av dig, eller inte vill se en stor kuk, scrolla ner.

Jag hade ju lovat en juli-pojke och jag fick med mig Matros L, även denna av hon-kön, på detta. Trots mitt lite blyga yttre så har jag faktiskt nakenbilder på pojkar i min dator. 100 % av dessa har jag fått skickade till mig av det motsatta könet. Alltså motsatt mitt. Inte de nakna pojkarnas.

Jag plockade ut några som jag tyckte kunde väga upp alla de jag sett på fartyget och för att de skall sitta bra gjorde jag precis som Matrosjävel, ”mål-limmade” upp dem. Det innebär att man rollar området med samma färg som på väggen (lämpligen) och sen smackar dit dem. Jag satt i ISPS-hytten, hade vakt mellan 14 och 16. När jag sedan mötte Matros L i mässen så sa hon att det inte gått många minuter innan de var nerrivna. Några dagar senare fick jag även reda på att det vart ett jävla mumlande och diskuterande vid middagen. Vet inte hur jag kunnat missa det. Jag minns inte men kanske var det en av de dagar jag gick i land i Lübeck? Det intressanta är ju dock att den leende bruttan i mitten fick vara kvar. Eller inte… Hade vi inte gått på Lübeck hade hon fått en liten svart mustasch. Som primär hämnd.

Nåväl och som sagt. Hämnden är ljuv, och jag skall nog hitta på något innan jag far hem.

Här kommer bilden, håll till godo och klicka på den för att se den större!

Puss i ljumsken!
/J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *