Mission possible: Dreads

Jag svor redan förra gången jag var ute, över mitt hår. I like – men inte till sjöss. Denna gång blev det ännu värre ty färg i allmänhet, och typen tvåkomponents i synnerhet, tarvar tygbit runt håret. Samma gäller vid borstning av däck, svabba hydralolja and so on. Tja, det mesta i stort sett.

Jag har länge funderat på alternativ… men varit för feg. Nu fick jag lite hjälp på traven i form av inspiration och vägledning och gjorde således slag i saken.

Frivakter har gått åt till att snurra och tupera men tydligen har jag hårguden på min sida. Det har blivit jättebra på väldigt kort tid, sägs det. Sen är det länge kvar innan det är packat och klart. Men hittills är det bara positivt. Jag trivs helt enkelt fantastiskt bra även om jag likt en femåring önskar det skulle vara klart NU!.

Vill också meddela att det var med glädje jag hällde ut hårmousse, trehundrakronorsbalsam, gele och hårkrämer innan jag mönstrade av. Jag kommer kunna dricka Schneider Weisse varje dag framledes utan att gå i konkurs. SÅ mycket kommer jag nämligen spara på att slippa köpa hårstuff.

Jag tänker dokumentera övergången till fullständig bekvämlighetsfriss och börjat lägga in bilder. Jag vill passa på att be om ursäkt över alla bilder på mig själv, men lovar att göra mitt bästa för att lägga fokus på frisyren. Eller på något annat sätt låta er slippa se mitt bruna ansikte.

Bilddokumentationen finner du här.

Mumma!
/J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *