Sug min toaborste!

Igår var jag på Apoteket. ”Stor”-handlade ditt och datt och blev därför erbjuden en flaska handsprit. Sprit som skall hällas ut över händerna, för att döda bakterier, förefaller mig synnerligen onödigt. I alla fall i mitt hem. Så jag tackade helt enkelt nej till denna gåva. Damen framför mig blev jätteglad för sin. Familjen där hemma hade nu vant sig vid att använda detta så det var väl lika bra att köra på, talte hon högt och glatt om.

Jag hade andra ärenden, traskade därifrån och tänkte inte mer på det. På bussen hem slog det mig att jag inte hört minsta lilla ord om den där svinflunsan på evigheter. Har den grymtat klart?

Varken jag eller Linus har vaccinerat oss. Gustav gjorde och han är den enda som varit mer eller mindre risig halva vintern. Inte i svinis då – eller vem fan vet – men någon form av virus har i alla fall hemsökt honom. Hostat har han gjort och störande har det varit. Å andra sidan är han den ende som häckar framför WOW all vaken tid. Hade det inte varit straffbart med misshandel/barnaga så hade jag bundit fast honom vid trädet på gården ett par timmar varje dag.

Jag tror på tvål, vatten och frisk luft. Jag har inga som helst vetenskapliga belägg för att det är så här, men jag tror inte det är sunt att i vanliga hushåll desinficera händerna högt och lågt. Vi kommer ju inte tåla någonting snart. Jag tror dessutom på att hyposensibiliera sig med lite skitbakterier.

Min uppmaning för ett sundare liv är helt enkelt att tvätta toalett, badrum och kök utan skydd. När du torkat ur toaletten – med trasa, som du håller i din nakna hand – så gör du rent trasan ordentligt med samma nakna händer. Om du inte fixar det så är ett annat förslag att ha munnen öppen under ovan nämnda rengöringsprocedur. Sen slabbar du lite extra med toaborsten och hoppas att en del av skvättet letar sig in i munnen.

Lite skit rensar magen och det som inte dödar det härdar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *