Livet från den mörkaste, av de ljusa sidorna…

Jag känner mig just nu lika säker på juridiken som jag känner mig likgiltig inför morgondagens tenta – Jag känner mig lika osäker på mitt utbildningsval som jag känner mig säker på att jag inte kommer att hoppa av – Jag är lika sugen på vin som jag är osugen på att bli minsta lilla påverkad klockan tolv en söndag förmiddag – Jag är lika säker på att jag inte skulle vilja släppa in en man i mitt liv som jag just nu önskar att jag hade haft en sådan att berätta saker för och dela tankar med, som låg på min säng i just detta nu – Jag önskar lika mycket att någon skall ringa mig just nu, som jag hoppas att ingen gör det, eftersom jag inte har minsta lust på att prata eller träffa någon – Jag känner mig lika oälskad som jag blir varm i magen, när jag tänker på alla mina kära som finns där ute och som tycker om mig precis som – Jag har lika mycket lust att gå ut och fotografera, som jag har lust att lägga mig på sängen och läsa en bok som jag har lust att bara lägga mig på golvet och önska mig någon annanstans. Jag längtar lika mycket efter ro’n att orka kolla på en av alla osedda filmer jag har som jag är tacksam för att jag inte slösar bort tid med att titta på allt för mycket film/tv – Jag är lika sugen på att ta tag i jobbet kring de nya stämplarna som skall släppas i april, som jag längtar efter att få släppa de nya stämplarna, som jag är osugen på att ta tag i jobbet överhuvudtaget.

Livet – när det är som bäst. Och sämst. Fy fan så skönt. Eller inte…

Så vad ägnar jag mig åt en fin söndag som denna. Jo, jag städar och dammar som bara fan….det känns liksom som det enda jag vill göra, utan förbehåll. Så då gör jag det. Till och med dammsugaren har jag dammsugit och torkat av.

Kyss!
/J

(Foto: Matrosjävel)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *