Jezus – vilken vecka!

Lördag. 22 maj. Angeredsgymnasiets modevisning. Stockholm. Ulf Sturesson. Studier i Johanssonska palatset. Hem. Otippat men högst glädjande inkommande samtal. Munta ColReg. Sjömanskap C fixat. FB VII klar. Release. Strandvägen Sticky Fingers. Grymt! Södra Liden. Linus student. Dinkytown.se. Lidköping. Vimmerby. Bygdegårdarnas Riksstämma. 15 min. Lunch. Katrineholm. Bilen skrot. Mitträcket skrot. Räddningtjänst. Polisbil. Ambulans. Delar av oss röntgas. Dava – den räddande ängeln. Packa bilen full. Överfull. Obekvämt. Sala. Silvergruva. 155 meter. Ner. Gig. Sömn. Trött. Studier i den Anderssonska villan. Tåg. Göteborg. Tenta. Öl. Monterat upp loftsäng. Göken. Packat ner. Ställt upp. Illamående. Dassnattvak. Planerar. Kurs. Segling. Plugga. Kaffe. 2 juni. Onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *