Strandvägen på Sticky

Strandvägen

En dryg vecka sedan var det alltså äntligen dags för Strandvägens release av fullängdaren Den vingliga vägen hem. Det är ju för böveln över 18 månader sedan jag delade ut första singeln, Sänk Villaskatten, lite högt och lågt.

Hur som helst så var det en riktigt grym spelning med, i mitt tycke, ypperligt ljud. I alla fall ifall man stod mitt på golvet, vilket jag gjorde inte särskilt mycket. Som vanligt blir jag placerad i ett hörn, eller på nån flank, bakom ett bord.

Plattan har fått bra recensioner och dessutom genom TT Spectra, vilket resulterar i att just den recensionen kommer synas i många tidningar. Här är ett exempel i gd.se (Gefle Dagblad).

Det var en konstig känsla att se pojkarna på scen, speciellt Isak och Lallan. Bra var det, riktigt bra. HURRA!

/J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *