Crumplerväskor säljes eller bytes!

Jag har två Crumplerväskor till salu. Jag har varit mycket nöjd med dem men på äldre dagar föredrar jag det enklare och har helt enkelt köpt mig en hederlig Kånken. Så det så. Bortsett från lite tröjludd på kardborren så är de i ypperligt skick.

Är öppen för alla former av förhandlingar samt eventuella vettiga bytesförslag/objekt. Just nu är jag på jakt efter gjutjärnspannor/grytor; inom snar framtid även en bekväm bäddsoffa à la 50/60-tal (glad färg). En äldre fungerande skrivmaskin är också av intresse. Kom med förslag!

Den stora väskan överst, har så kallat 3-punktsknäppe, vilket gör den mycket bekväm att bära. I den rymmer en 15″ laptop och lite tillbehör. Den finns inte längre i sortimentet men heter ”Wack-O-Phone”. Pris: 550:- (nypris strax över tolvhundrakronor).

Den mindre, ”Little Pimp (12″)”, rymmer en 13″ även om den heter just 12″. Jag gillar den, och det tar emot att kränga av den. Men a woman’s gotta do what a woman’s gotta do, som Lena PH sjunger. Pris: 450:- (nypris knappa tusenlappen).

Naturligtvis får man komma och titta och prova dem.

Crumpler ”Wack-O-Phone” med plats för 15" laptop.

Crumpler ”Wack-O-Phone” med plats för 15" laptop.

Crumpler ”Little Pimp” med plats för 13" laptop.

Crumpler ”Little Pimp” med plats för 13" laptop.

Skön helg!
/J

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *