Kvinna bjöd på misstänkt giftglass

Kvinna bjöd på misstänkt giftglass – gp.se.

Kvinna bjöd på misstänkt giftglass – hd.se.

Misstänkt giftglass?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har analys-sug:

Kvinna bjöd på misstänkt giftglass – behöver den ens kommenteras?

En kvinna /…/ misstänks ha förgiftat en socialsekreterare med glass – jag tänker, att hon måste ha ätit likt ett svultet monster, så att kroppens fysiologiska funktioner satts ur spel. Alltså precis på samma sätt som man kan bli förgiftad av stora mängder vatten – eller lakrits. Detta rimmar dock illa med rubriken som pratar om ”giftglass”.

En av kvinnorna blev dålig – var det bara en som åt, undrar jag?

Proverna är på analys och ännu finns inga svar – naturligtvis inser jag att det sannolikt finns indicier på att kvinnan bjudit på glass i ont uppsåt. Kanske.

Men ändå. Denna lilla kort notis är förbannat dåligt skriven. Tycker jag.

Sen undrar jag hur det fungerar egentligen ty på hd.se är texten identisk med den på gp.se (bilden nedan). Men det kommer ändå från TT. Så TT har hämtat från HD och HD har därefter hämtat från TT? Tetigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *