2015(0222) – Ett kreativt år

Inte så att jag varit o-kreativ det senaste. Men det har varit mycket inför Fårfesten i Kil. Stickats och sytts, och sen meckat med hemsidan och fotat. Men det blev bra och finns att beskåda bland annat här. När etiketterna kom runt i fredags, till största delen tack vare herr Wegraeus bidrag, kändes det äntligen som en färdig produkt. Idag blev det således en stund över för en brutta. Även om jag kunde stupat i säng redan när jag ställde mig vid staffliet. Jag har lagt av mig, vilket egentligen mest sporrar mig att faktiskt ta en liten stund varje dag, även om den varit full av annat ”skapande”. Jag behöver det. Som den gamla hederliga kostcirkeln, fast annan spisning. Här är hon då, söndagsbruttan:

Söndagsbruttan.

Söndagsbruttan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *