Först ut

VikinglandDet blir Europa igen, vilket troligen blir alldeles utmärkt. Visst skulle det vara spännande att göra en långkörning över Atlanten men det kommer väl förr eller senare i livet.

Jag sticker den 1 juni och är tillbaka 25 oktober, i alla fall på pappret. Det inte bara känns länge, det känns SKITLÄNGE! Jag kommer att göra ett fartygsbyte i augusti och då tänkte jag kila förbi hemma och kolla så killarna lever. Det skulle ju se illa ut om de inte dök upp till skolstarten.

Först ut är Vikingland. Bland det första jag hittade om henne på nätet var om en brand i byssan – för mindre än en månad sen. På pappret jag fick står det att hon går Lübeck – Antwerpen, men när jag kikar på AIS’en så verkar hon gå Lübeck – Kotka. Spelar mindre roll. Faktiskt.

Tja, det finns väl inte så mycket mer att säga. Innan jag sticker skall jag flytta från Aftonstjärnan (idag), packa upp och ställa ordning i nya lokalen och göra 25 tröjor till Dans release på Nefertiti 13 maj. Därefter är det fyra dagars turné och veckan efter är det tentavecka. Där in emellan skall ju kunskapen, som skall bedömas under nämnda tentavecka, inhämtas och befästas. Tyvärr är det inte allt det andra som hindrar mig från att plugga. Det är jag själv.

Men faktiskt, om jag inte nu direkt skall sätta mig och läsa lite oceanografi…

Med önskan om en fin Valborg – må Cortégefanskapet brinna upp!

Köss!
Joanna

One Comment:

  1. Hej Vännen!
    Det var ingen vacker skuta du hamnar på!! Men hoppas det blir bra ombord ändå. Kram
    Bertil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *