Ett jävla liv!

Affisch - Ett Jävla LivJo, nog är det ett jävla liv. Flytten från Aftonstjärnan till den nya lokalen är i princip fullbordad. Min cykel som jag så fint reparerade för 800 pix, och som kedjan hoppade på efter 300 meter, har kommit något närmare cykelverkstaden. Jag tror dock inte jag kommer få användning för den innan jag mönstrar på igen.

Ungarna tycker inte jag uppfyller mina förpliktelser där hemma, som typ att handla, och ångesten över det samt att inte orka plugga ordentligt, gör inte tillvaron mindre stressad.

Jag har fått igång tröjproduktionen inför releasen, som är mindre än en vecka bort. Dan, Annelie och Lyxbabian är som bäst ute på stan och affischerar. Jag är mycket stolt, ty det är jag som tagit fotot till nämnda affisch (alltså den ni även kan se där uppe). Men gå på stan och sätta upp affischer mäktar jag inte med.

Å andra sidan har jag ju att göra här på Göken. Koko. Göken, det är namnet på vårt lilla kryp in. Eller som vi tänkte skriva på skylten utanför: ”Marin och Kulturproduktionskollektivet Göken”. Lucas är den tredje gökmedlemmen och det är inte utan vare sig vemod eller hicka jag lämnar dem att husera i gökboet under min frånvaro.

Nej, nu skall det stämplas tröjor.

Kommande veckas höjdpunkt är alltså release av Dan (Viktors) nya platta ”Ett jävla liv”. På Nefertiti – onsdagen den 13 maj, kl 20. Köp biljetter på Pusterviksbiljetter, Ticnet.se eller i dörren.

Det kommer bli ett jävla liv!
Joanna

Ps, hela releaseturnén finner du på artmerch.se eller på danviktor.com.

One Comment:

  1. Hej söta!
    Ser att du reser iväg imorgon (wow!)! Ville bara önska dig en trevlig seglats uti vida världen. Saknar dig, trodde inte att du hade bloggat på länge – för jag får inte längre uppdateringar (hade lagt in din blogg på bloglovin’)…men jag antar att det beror på att du har gjort om lite härinne 😉
    Hur som helst så kan jag se att du har haft fullt upp som vanligt, och det har ju jag också haft. Så är det när man har höga ambitioner.
    Får du lite ledig tid och tillgång till internet så kan du väl skriva några rader till mig? Jag är alltid nyfiken på vad du s(p)ysslar med.

    Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *