Balans

TimmyMed hjälp av min otroligt konstnärliga begåvning, som ni ju alla känner till, har jag idag gjort ett försök att skapa lite balans i den mansdominerande miljön jag befinner mig i.

Jag valde noga namnet på junipojken, så jag av misstag inte skulle dra till med ett som tillhörde någon i besättningen. Det hade ju kunnat sluta dumt.

Jamenvisst! Självklart kommer väl någon prudentlig människa tycka, att jag istället borde ha slitit ner alla förekommande bilder på nakna fruntimmer (det hänger en ”kalender” nedanför tavlan men jag tyckte den förstörde bilden). Nu är jag dock inte sådan. Men framför allt – det hade inte varit lika roligt!

Puss i ljumsken!
Joanna

2 Comments:

  1. Håller med, det hade inte varit på långa vägar lika roligt! Har du Timmys nummer? 🙂 ”Knäckis”

  2. Ha en trevlig resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *