Nordstan by Night

Vem traskar in i Nordstan glad i hågen och utan skrupler mitt natten en tisdag? Jo, lilla Fröken P. Men jag är nog hellre där då än klockan fem en fredag. Det gick väl några knarkare en bit bort, vad skulle det annars vara? Men vanliga knarkare är nog mindre farliga än ett gäng 14-åriga flickor, och några sådana såg jag inte. Ovanliga knarkare har jag ingen erfarenhet av.

Jag blev så glad över det folktomma köpcentret så när jag kom till tunneln var jag bara tvungen att stanna och ta en bild. Det dök upp en snubbe bakom mig som också stannade när jag stannade, så istället för att ta en bild på affärsgatan tog jag en in i tunneln. Han kanske kunde missförstått situationen och trott att jag fotograferade honom. ”Nej snälla farbrorn, jag fotar bara ett tomt Nordstan. Det är nämligen så lugnt och skönt utan folk.”

Nordstan när det är som bäst.

Jag fick en bild och fortsätter in i tunneln för att ta trappen till busshållplatsen. Tar tre steg i rask takt tills jag insåg att jag måste ta en bild till. Inte så fräscht men färgerna var vackra.

Nordstan när det är som….

/J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *