Dan Viktor & Co på TV4

Tampa

Denna omgångens turnévända började i Stockholm. Först på agendan stod medverkan i TV4 Nyhetsmorgon. Taxin skulle anlända 03.30. Jag hade en plan om att åla omkring på studiogolvet endast iförd dv-shirt och en nygjord tygkasse över huvudet. Där emellan skulle jag smyga mig in i bild med senaste plattan väl synlig. Men, när jag hörde att taxin skulle komma i ottan valde jag att stanna kvar på Tampa.

Jag tillbringade natten i en hängmatta på däck och lät mig långsamt väckas av att solen smög sig in på styrbordssidan – skönt värre!

Dan, Petter, Annelie, Hjalmar och Fredde gjorde dock ett kanonjobb och resultatet, om du missade det live, kan ses genom att trycka på länkarna nedan.

Intervjun – inkl. specialskriven TV4-”nyhetslåt”

Hjärtat är en djuphavsfisk

Glad

/J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *