Till Paris #2

Jo, för den som inte märkt det än så har jag faktiskt gått med på Fejsbook. Eller Faecesbook som jag kallar det när ingen hör. Jag skall inte skriva om allt jag stört mig på redan utan fokusera på det roliga. Efter bara en sekund ombord på detta helvetsskepp så fanns det några ”vi tror du känner”-rutor i övre högra hörnet. Jättefint. Verkligen. Halva den afriska släkten ler åt mig utan att veta om det. Att den andra halvan troligen ser mig som det vita fåret och utövar regelbunden voodoo på en brun liten mulattdocka, det verkar de inte bry sig om. Vad skulle annars vara orsak till alla mina skador de senaste åren? Strunt i det – nu skall vi bli polare.

Och ja, det är klart vi skall. Strax efter att jag blivit vän med min kusins halvsyster – en människa jag inte visste fanns fastän jag träffat min kusin ett par gånger, kommer den. Inbjudan alltså:

Arlette, a cousin, has just phoned me : she wants to organize a family meeting, monday easter – april, 25, in Paris in a restauratn. Would you like to participate ?

Jag är fattig student och bor i Göteborg. Sverige, Sweden – L A  S U È D E!

Tro fan att jag kommer!

/J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *