Till Paris #1

Jo, jag skall till Paris. Jag hade tänkt att skriva om hur det kommer sig, eftersom det är lite spännande. Eller ja. Jo. Jag tycker det är häftigt. Jag skall iväg på min första tågluff. Helt själv. För många är den grejen säkert lika mycket vardagsmat som det är att vara brun för mig.

Hur som helst. Nu i morse, när jag skulle läsa de så kallade nyheterna på Gp.se, så blev jag så glad.

Paris var det, och nu har helslöja på allmän plats totalförbjudits. Naturligtvis skall det ut och spatseras lite provokativt i dylikt plagg med halv Paris journalistkår efter sig. Men, det absolut bästa med hela den sändningen var för en gångs skull reklamen. Jag inser att min resa inte bara blir en resa till Berlin, Paris och La Rochelle, den blir också en resa ifrån en av de mest fasansfulla aktiviteter jag känner till. Det är tamejfan en bonus som heter duga. Jag slipper ju ens tänka på skiten i år – HURRA!

Kårteschprogrammet – någon?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *