Än sen?

Lisebergs ledning drack för 22 000 – Göteborg – www.gp.se.

Men käre barn! Är det avundsjuka, eller något slags bitterhet som gör att man orkar publicera sån här – ursäkta mig – j*ävla blaja? ”En middag som sköljdes ner med inte mindre än 13 flaskor vin för 590 kronor flaskan.” Dom var 30 gäster enligt samma artikel; alltså inte ens en halv flaska vin per skalle. Ett vanligt skitvin på restaurang ligger ju på dryga 200 kronor flaskan, så jag kan inte tro att det var något särdeles speciellt de drack, även om det säkerligen smakade bra. Tacka fan för att man vill dricka gott vin. Att det serverats glögg, öl och avec är väl inte heller så konstigt.

Jag tror världen skulle må bättre om folk brydde sig lite mer om sig själva, istället för att ha järnkoll på vad alla andra gör. Eller inte gör. Suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *