Dan V i P4 och tack för igår

Tack alla, som kom på den lilla konserten på Fregatten igår. Det var ju rena rama reunion-kvällen för min del. Människor från vitt skilda delar av mitt leverne:  lärare, studiekamrater, gamla grannar, en ”stämplare”. På slutet dök det upp en sjöräddare också, bara för att säga hej.

När jag kom in i logen precis innan Dan skulle upp på scen så står där en man och pratar med Dan. När han ser mig säger han till Dan:  ”det där var min första tjej”. Munnen avger bifallande ljud några millisekunder innan hjärnan fattat vem det är. Men visst är det så och vi var i hop i femman eller sexan. Han frågade chans på mig på det gamla hederliga sättet, alltså med lapp. Jezuz… med andra ord var jag lika gammal som min dotter är nu. Använder man fortfarande lapp, eller är det sms? Jag måste fråga henne. Hon och Yvve tittade förbi Fregatten som hastigast, så jag fick smyga ut och i alla fall pussa på henne en sekund.

Och Bertil var ju där. Problemet med Dans underbara mellansnack är att inte ens jag alltid vet när fanskapet talar sanning. Vissa historier vet jag är sanna och andra har jag hört så många gånger nu, om än aldrig i samma variant, så jag börjat inbilla mig att de faktiskt har hänt. Men långt ifrån allt är påhitt. Igår när Dan sa någonting om nyhetslåtarna så skrattade Bertil och jag förstod att han trodde Dan skojade. Men icke. Han gör alltså en nyhetslåt i P4 Göteborg  (onsdagar) och P4 Västmanland (fredagar) varannan vecka. Schemat finns på hans hemsida och på myspace.

Numer finns han även på Faecesbook men dit kan jag ju inte att länka eftersom jag inte är med. Än. Det känns som jag kommer trilla dit vilken sekund som helst. Ge mig kraft att hålla emot!

Åter, tack underbara människor!
Joanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *